"Verified by Visa" en "MasterCard SecureCode" zijn aanvullende veiligheidsdiensten door Visa en MasterCard ontworpen om de verificatie van kaarthouders door hun centrale bank tijdens een online transacties te garanteerenen om frauduleuze creditcard activiteit te verminderen en Kaarthouders te beschermen.

Hoe werkt de verificatie?

Het proces van verificatie wordt alleen geactiveerd door de bank die de kaart heeft uitgegeven. Afhankelijk van uw bank, kan na het invoeren van uw kaartgegevens en "Doorgaan" te klikken, u worden gerouteerd via de volgende stappen uit om uw transactie te voltooien:

1. U wordt doorgestuurd naar een extra informatie pagina (georganiseerd door asknet) als u akkord gaat met de verificatie; Klik op "Doorgaan"

2. U wordt doorverbonden met de pagina van uw bank met het verzoek van verificatie. Als uw nog geen wachtwoord voor Verified by Visa of Mastercard Secure Code heeft aangemaakt kunt uw nu een wachtwoord aanmaken

Als uw een wachtwoordt als heeft angemaakt kunt uw nu met dit wachtwoord te bestelling afronden.

3. Wanneer het raam 'Transactie voltooid' wordt weergegeven, is uw aankoop voltooid.

Verified by Visa

Mastercard Secure Code